ERAE Firmware Update 1.2.5 is OUT NOW! (Major Bug Fixes)


  • Fixed new Multi-touch column glitch issue
  • Fixed ERAE Touch MIDI TRS output lag
  • Fixed intensity of some notes not returning to normal when released



Note for Mac users: you should forget the ERAE Touch MIDI device in the MIDI setting menu for the new MIDI MPE USB device to be detected.




2 people like this

Thank you thank you thank you. I'm must be so lucky to receive erea recently so I experienced bugs only short time. The update works like heaven. I was able to restore sensitivity to default and so far not a single issue or ghost note or anything.

Thank you :*


3 people like this

Yes, this this higher range of sensitivity is a dream come true :)


1 person likes this

Can someone confirm that their MPE still works ? Mine seems not be picked up by Reaper or Bitwig (4.1.6) any longer. Standard Midi works fine. 


//jon

Note for Mac users: you should forget the ERAE Touch MIDI device in the MIDI setting menu for the new MIDI MPE USB device to be detected.

"forget"? you mean delete? my brand new unit just arrived with 1.11!! i updated to 1.25 first thing, but have had big time problems getting mpe to work, getting Live to work, getting a connection with erae lab. I deleted the audio midi icon with the Erae disconnected, but now i cannot get the icon back when i reconnect, i obviously cannot connect to erae lab, and i have no idea how to proceed. Terrible docs, and having to look through the sparse forum postings for what should be somewhat of an expected issue? really annoyed right now

 

Hey Nelson,


to further understand your issue, please send us a short video explaining your bizarre situation because normally what you are experiencing should not happen. We will look into it right away and get back to you, to replicate your issue. You drop me directly at omar@embodme.com


Hope we figure it out!

Cheers


Login or Signup to post a comment